Påsken skal gås ind i kroppen

2. påskedag skal menigheden på en ni kilometers kirkevandring mellem kirkerne i Aulum og Hodsager pastorat for at få bedre fat på påskens budskab, oplyser sognepræst Maj Brit Hvid Christensen.
– Tanken er, at vi skal gå påskens begivenheder ind i kroppen. Vi håber også, at vi kan gå foråret i møde og at vi kan dele påskens budskab med dem, vi møder på vores vej, siger præsten til Herning Folkeblad.
Bibelen fortæller om rigtig mange vandringer for Jesus og disciplene i forbindelse med påsken, forklarer Maj Brit Hvid Christensen. Hun nævner, at Jesus vandrede den tunge gang til korset, disciplene vandrede ud til graven og to disciple vandrede til Emmaus og derpå tilbage til Jerusalem for at sprede det glade budskab om mødet med den genopstandne Jesus.
Kirkegængerne i Aulum-Hodsager må også meget gerne gå hele vejen tilbage, oplyser sognepræsten, som selv vil gå forrest.