Bibelhistorie gjorde indtryk på Løkke

Statsminister Lars Løkke tænder lys i fødselskirken i Betlehem.
Statsminister Lars Løkke tænder lys i fødselskirken i Betlehem.

Lars Løkke besøgte som omtalt i sidste uge Israel i påskeferien. Og opholdet gjorde indtryk på den danske statsminister.

På Facebook skrev Lars Løkke Rasmussen fra sit besøg i Israel:
”God påske!
Bruger påskedagene på en privat ferie med Sólrun i Israel. Besøgte i dag Fødselskirken i Betlehem, hvor Jesus blev født. At tænde lys lige dér på Langfredag – få kilometer fra Golgata – sætter mange tanker i gang. Det gjorde min middag med Israels premierminister Benjamin Netanuyahu og hans hustru, Sara, onsdag aften i Jerusalem og frokosten torsdag med præsident Mahmoud Abbas i Ramallah på Vestbreden også. To stærke personligheder i spidsen for hver deres folk, som desværre endnu ikke har fundet en fælles formel på at leve i fredelig sameksistens. Mere end 2.000 år efter Jesus fødsel har hans budskab om at elske din næste som dig selv stadig universel appel – men vi mangler meget i at efterleve det i praksis.”