Ny præst i Lyngby Frikirke

s2_lone jessenLone Jessen har været daglig leder i kirken siden sidste sommer.

Lone Jessen skal indsættes som ledende præst i Lyngby Frikirke den 24. april. Hun tiltrådte dog allerede den 1. april.

Lyngby Frikirke har pr. 1. april 2016 ansat Lone Jessen som ledende præst.

Præst fra egne rækker

Lone har været aktivt engageret i kirken igennem mange år.
Hun har siden sommeren 2015 været ansat i en 30%-stilling som daglig leder, i forbindelse med at Lars Due-Christensen stoppede som præst efter tre år i Lyngby. Lars gjorde et stort arbejde for kirkens profil i lokalområdet og stod bl.a. bag lanceringen af en række mønsterbrydningskurser, som kirken fortsat tilbyder.
Lone arbejdede tæt sammen med Lars og trådte hurtigt ind i mange af hans opgaver, fortæller læge Jan Hollensen, som selv er frivillig præst i menigheden.
– Vi har oplevet, at Lone helt naturligt et trådt ind i og har udfyldt en præstefunktion. Det lå derfor lige for at give hende mulighed for at træde fuldt i funktion, siger Jan Hollensen.

Under uddannelse

Lone, der er gift og har 3 voksne børn, er uddannet lærer. Hun har suppleret sin uddannelse med en coachuddannelse i 2013. Fra sommeren 2015 har hun været deltidsansat i kirken som daglig leder.
Ud over coachuddannelsen vil Lone nu starte på en teologisk videreuddannelse ved siden af arbejdet i kirken.
Hun siger om sine visioner for arbejdet i Lyngby:
”Vi vil være en åben kirke, hvor der er plads til alle. Vores vigtigste opgave er at formidle det kristne budskab, som er højaktuelt i en tid, hvor værdier og identitet er i fare for at blive udvisket. Vi skal være relevante, en del af lokalmiljøet og række ud til de behov, vi ser.”
Lone indsættes officielt som præst søndag den 24. april kl. 14:00. Festgudstjenesten holdes på Ny Lyngbygaard, Toftebæksvej 17 i Kgs. Lyngby.

Lyngby Frikirke

Kirken har ca. 100 medlemmer og er en lokal frikirke tilknyttet Apostolsk Kirke i Danmark. Kirken er også medlem af FrikirkeNet, en paraplyorganisation med over 110 medlemskirker og -institutioner med baggrund i Pinsekirken, Baptistkirken, Apostolsk Kirke og en række uafhængige frikirker og husmenigheder.
Lyngby Frikirke holder til på Toftebæksvej 13 i Kgs. Lyngby.