BUPL- formand skal lede nyt Barnets Blå Hus på Bornholm

Pia van der Weij er blevet ansat som leder af Blå Kors’ Barnets Blå Hus på Bornholm fra 1. maj. Pia van der Weij er 40 år og lige nu formand for BUPL – pædagogernes fagforbund – på Bornholm.
”Jeg glæder mig til igen at arbejde som pædagog og især i Barnets Blå Hus, hvor det er de mest udsatte børn, vi skal hjælpe. Samtidig kan jeg i mit nye job kombinere det pædagogiske arbejde med ledelse, som jeg også har erfaring med,” siger Pia van der Weij.
Hun har blandt andet taget efteruddannelse i lederskab og kommunikation og ledelse i dynamiske relationer. Derudover har Pia van der Weij haft flere stillinger inden for specialområdet som pædagog.
Barnets Blå Hus er både støttecenter for børn af alkohol- og stofmisbrugere og deres forældre.
Barnets Blå Hus på Bornholm åbner i løbet af dette forår.