Indre Missions Årsmøde får rekordtilslutning i år

IMs formand Hans-Ole Bækgaard fremlægger sin årsberetning lørdag formiddag.
IMs formand Hans-Ole Bækgaard fremlægger sin årsberetning lørdag formiddag.

Tilmeldingerne strømmer ind til IMs Årsmødefestival på Mørkholt Strand.

Indre Missions festival på Mørkholt Strand Camping den 3.-5. juni bliver det største årsmøde i over 10 år.

Indre Missions Årsmøde bliver afviklet som en festival med flere scener, musik og udendørsaktiviteter på bevægelsens egen campingplads, Mørkholt Strand Camping, ved Vejle Fjord.

40 valgmuligheder

Deltagerne kan selv sammensætte festivalprogrammet ud fra et omfattende program med over 40 punkter. Der er foredrag, debatter og mulighed for at få indblik i en række af Indre Missions, IMU’s og Danmarks Folkekirkelige Søndagsskolers mange arbejdsgrene.
På ‘Markedspladsen’ bliver serveret kaffe, og man kan også opleve Vejle Fjord fra en kajak eller nyde udsigten fra toppen af et træ, mens børnene fester i deres helt eget ’Slaraffenland’.

Lovsang med folk-band

Lørdag aften holder den engelske sangskriver Stuart Townend en lovsangskoncert akkompagneret af sit dygtige folk-inspirerende band.
Formanden, valgmenighedspræst Hans-Ole Bækgaard, vil fremlægge sin årsberetning lørdag formiddag kl. 10. I år handler det bl.a. om arbejdet med nye strukturer og arbejdsgange i både folkekirken og Indre Mission. Han vil også samle op på det sidste års mange teologiske debatter om bl.a. omvendelse, gudsopfattelse og mission.
Efter beretningen er der tid til drøftelse, og om eftermiddagen fremlægges Indre Missions årsregnskab med efterfølgende drøftelse.
I løbet af weekenden er der fire fællessamlinger i det store telt med bl.a. forkyndelse og fællessang for alle generationer.