Randy Clark – i Christiansfeld?

Hvis man gik glip af at opleve dr. Randy Clark på den store Awake-konference i København for nylig, så er der stadig en chance – i den lille flække Christiansfeld.
Det er dog ikke Randy Clark selv der kommer in person, men en videooptagelse fra KKR-tv af Clarks møder fredag aften, der vises på storskærm.
Her underviste han om den bibelske nådegave ”kundskabsord”. Og gaven blev til overmål demonstreret i praksis, idet Randy Clark under sin prædiken fik adskillige kunskabsord – mest i form af at han følte de samme smerter, som konkrete syge i salen led af. I alt blev ca. 50 helbredt den ene aften. (Se reportagen i sidste nummer.)
Helligåndsaftnerne, som Udfordringen holder i Søstrehuset, Nørregade 14 i Christiansfeld den 2. fredag hver måned har netop til formål at bevidne og formidle Helligåndens virke i dag.
Da der også skete helbredelser blandt de seere, der fulgte KKR-tv den pågældende aften, håber arrangørerne, at det vil ske igen. Der er gratis adgang til mødet, som begynder kl. 19.
Desuden er der vidnesbyrd og interviews med lokale deltagere i Awake-16, personlig forbøn, kaffe og fællesskab i ovensalen.