Stjernholm i Aarhus-debat

A. Stjernholm debatterer med K. Kruse i Århus Valgmenighed.
A. Stjernholm debatterer med K. Kruse i Århus Valgmenighed.

Anders Stjernholm, formanden for Ateistisk Selskab, som Udfordringen skrev om forleden, stiller igen op til debat med kristne.
Torsdag den 19. maj kl. 20 vil Stjernholm deltage i en debataften i Aarhus Valgmenighed i Aabyhøj. Her skal han debattere med Kristoffer Kruse.
Kristoffer Kruse er teologistuderende på Menighedsfakultetets Center for Kristen Apologetik (forsvar for troen). Han siger i en ny video:
”Hvorfor tro på en Gud” var et af Ateistisk Selskabs spørgsmål til danskerne i deres nye kampagne. Det er et af de vigtigste spørgsmål, som vi mennesker kan stille os selv. Derfor inviterede jeg Anders Stjernholm til en offentlig debat om emnet. Anders Stjernholm responderede meget positivt overfor forespørgslen. Derfor vil jeg gerne invitere alle intresserede i emnet til at se debatten i Århus Valgmenighed, og det er helt gratis at deltage.”
Aftenen starter med 2×15 minutter, hvor begge debattører udlægger deres verdensbilleder og argumenter. Herefter 2×10 minutter med svar til modparten og 2×5 minutter med afsluttende bemærkninger. Til sidst vil der være tid til spørgsmål fra salen.