Tidligere ateist på kristen familielejr

Irske Ken Needham og hustruen Eva taler på Familielejren.  Som helt ung var han ateist og søgte logiske forklaringer på livets eksistentielle spørgsmål. Men læsning af Det nye Testamente gjorde ham til en overbevist og brændende kristen.
Irske Ken Needham og hustruen Eva taler på Familielejren. Som helt ung var han ateist og søgte logiske forklaringer på livets eksistentielle spørgsmål. Men læsning af Det nye Testamente gjorde ham til en overbevist og brændende kristen.

Familier på Vej holder lejr på Balle Musik & Idrætsefterskole i Bredsten ved Vejle i uge 30.

Familier på Vej holder i år lejr med temaet ”Under Construction”.

Helt almindelige, kristne familier kan hjælpe hinanden til at få familielivet til at fungere. Andre har brug for mere professionel hjælp, og lejren med Familier På Vej tilbyder begge dele. Derfor har lejren et tema, der taler om at være ”under ombygning”.
”Når vi, som helt almindelige mennesker, kan hjælpe hinanden med almindelige opgaver i familien og i parforholdet, er det en uvurderlig gave vi får fra vores far i himlen,” mener Carsten Tygesen, der er formand for Familier På Vej.

Undervisere

Underviser i år er irske Ken Needham og hustruen Eva. Som helt ung var Ken Needham ateist. Men det ændrede sig, da han havde læst Det nye Testamente flere gange. Han er nu en brændende kristen.
Der vil også i løbet af ugen blive hodlt et livsstyringskursus ledet af den norske psykolog Helge Børven.
Familier På Vej forventer igen i år at få tilskud fra forskellige fonde, så man kan give økonomisk trængte familier hjælp til at komme med på lejren.