Danskere til pro-life forum i Paris

s5_oneofusRetten til Liv var repræsenteret med to danskere, da 1200 abortmodstandere fra 28 EU-lande samledes i Paris den 12. marts til det første prolife-forum i Europa.
De danske deltagere var Retten til Livs landssekretær, Ellen Højlund Wibe og stud.scient.pol. Isabella Arendt Laursen. Blandt de øvrige deltagere var mindst 50 journalister, flere toppolitikere og eksperter inden for sundhed og jura.

De mange eksperter lyttede til indslag om sundhedsetiske emner som racehygiejne, stamcelleforskning, rugemoderskab og eutanasi. – Alle disse temaer udfordrer vore samfund og er en trussel mod menneskelig værdighed i Europa, påpeger Ellen Højlund Wibe.
Samtidig satte dette forum fokus på borgerinitiativet ’One of Us’ (om de ufødtes rettigheder), som trods overvældende tilslutning ikke har fået en demokratisk behandling i EU-kommissionen.

En underskriftindsamling blandt eksperter inden for sundhed, jura og politik vil derfor appellere til EU-kommissionen om at genoptage sagen. Læger, politikere og jurister kan stadig deltage i underskriftindsamlingen på oneofus.eu.