Nyansat konsulent i ELM

s2_FrankKristensenEvangelisk Luthersk Mission, ELM, har ansat Frank Risbjerg Kristensen som ELM-konsulent fra 1. august 2017.

Frank Kristensen, 49, er underviser på Kristeligt Forbund for Studerendes ledertræningscenter i Ødsted næste skoleår med og er i gang med en uddannelse til terapeut. Bag sig har han også en uddannelse som bankmand og siden teolog og en ansættelse i Indre Missions Ungdom.
Stillingen er på 50% af fuld tid, så der er plads til, at han kan arbejde med at tilbyde terapi ved siden af. Hovedarbejdsopgaverne vil være forkyndelse, undervisning, sjælesorg, inspiration til ELM-kredsenes missionsarbejde.

– Landsstyrelsen har gennem længere tid arbejdet på at få en ansat med base i Jylland, og det er glædeligt, at det nu er lykkedes, skriver ELM på sin hjemmeside.