SommerOase flytter til Horsens

 Så meget jord har kommunen frasolgt på SommerOase-pladsen i Odder.
Så meget jord har kommunen frasolgt på SommerOase-pladsen i Odder.

– Vi har igennem de seneste år været udfordret på SommerOase-pladsen ved Rudehøj Efterskole i Odder, siger ledelsen i Dansk Oase. Nu flytter de den store sommerlejr til Horsens.

Kantinen på Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter.
Kantinen på Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter.

En stor del af det areal, som de holder SommerOase på er erhvervsjord, som Odder Kommune har til salg, og de seneste år er store dele af arealet blevet solgt til virksomheder, som nu er ved at etablere sig på pladsen. Det betyder, at pladsen bliver mindre og mindre, hvilket bliver særligt tydeligt i år, hvor man bl.a. har måttet inddrage langtidsparkeringen til campingareal, for at få plads til alle.

Lederskabet har derfor, efter bøn og overvejelser, valgt at flytte SommerOase til Bygholm Landbrugsskole og kursuscenter i Horsens.

– Vi har gjort os mange anstrengelser, for at kunne blive i Odder; talt med kommune, erhvervsråd, Odder Frimenighed, Rudehøj Efterskole og flere naboer, men mulighederne er desværre udtømte.

Mange gode faciliteter
Der er god plads på Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter.
Der er god plads på Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter.

Derfor har vi i Lederskabet, og på staben i DanskOase og BUO, igennem længere tid været lyttende, undersøgende og bedende til Gud om at få klarhed over, hvor vi kan holde SommerOase fremover.

– Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter er et virkeligt lækkert sted med mange værelser og gode faciliteter indendørs med mange gode lokaler til seminarer og møder. Desuden er der store markarealer omkring som betyder at vi har gode udvidelsesmuligheder. Derfor ser vi fem til at arbejde videre med dette nye sted, lyder det fra ledelsen i en pressemeddelelse.

Årets SommerOase bliver dermed den sidste i Odder.