5.879 på Pinsebevægelsens camp i Mariager

Toget som fragtede deltagerne rundt på pladsen var populært.
Toget som fragtede deltagerne rundt på pladsen var populært.

Det var 824 flere deltagere end sidste år. Sommercamp Mariager har også udvidet og tilført nye tiltag.

Juli måneds Sommercamp i Mariager kan se tilbage på en uge med det højeste besøgstal i Campens 60 år lange historie.

Med en udvidelse af campingpladsfaciliteterne og siddepladser i camphallen, har man udviklet rammer, som er klar til fremtidens vækst.
Selvom Sommercamp Mariager aldersmæssigt er ved at nærme sig pensionsalderen, har man ikke tænkt sig at sætte sig tilbage og nyde et komfortabelt seniorliv. Hvert år tilføres nye tiltag, som er med til at flere og flere vælger at tilbringe en uge i Mariager. Dette års Sommercamp havde på sin mest besøgte dag 5.879 besøgende, hvilket er en stigning på 824 siden sidste år, oplyser Jimmy Klentz, som er kommunikationsrådgiver.

- Vi vil give alle en varm velkomst, siger Jens-Henrik Kirk.
– Vi vil give alle en varm velkomst, siger Jens-Henrik Kirk.
Gæstedag med 2.000 besøgende

Campens gæstedag er efterhånden blevet et større tilløbsstykke, hvor flere og flere vælger at kigge forbi.
I år valgte helt op til 2000 mennesker at tilbringe en dag i Mariager. Der var også rigeligt at komme efter, da campen havde sammensat et bredt program for sine gæster med Børneshow for de mindste med værterne fra Lillenørd på Ramasjang og hele tre koncertoplevelser om aftenen.
– Vi ønsker at give så mange som muligt chance for at blive introduceret til, hvad Sommercamp er. Derfor er vi glade for, at vores ekstra satsninger på gæstedagen giver pote, og flere kigger forbi. Vi har i år også afholdt et intromøde for nye på Campen for at give dem en varm velkomst og informere dem om de mange tilbud på Campen, siger Jens-Henrik Kirk, der var campchef.

Rundtur på Campen i tog

Som noget nyt i år har campens gæster kunne hoppe på et tog, når de skulle fra den ene ende af området til det andet.
– Man kan sige toget er en lille indsats, men det har vist sig at have en stor betydning for vores gæster. Vores område vokser, og når børnene skal til deres arrangementer om morgenen, kan det være langt at gå. Samtidig er mange hoppet på toget simpelthen bare for at få en hyggelig tur rundt på området, fortæller Jens-Henrik.

Campister kan tilmelde sig deres kirkes ”gade”, så det lokale fællesskab kan nydes under stævnet.
Campister kan tilmelde sig deres kirkes ”gade”, så det lokale fællesskab kan nydes under stævnet.
Singler danner netværk

Et andet nyt tiltag er SC Social som er et netværk for voksne singler og enlige. Et hyggeligt og stemningsfuldt telt har dannet rammerne for et nyt fællesskab blandt singler.
– Det har været en fantastisk oplevelse at være sammen i SC Social. Det er dejligt, der er sted man kan gå hen, når man er alene og ikke har lyst til at gå ned i en campingvogn med en masse par, fortæller Dorthe Jensen, som også har koblet sig på netværket via SC Socials Facebook gruppe.
(Se også artiklen side 3.)

Næste års Sommercamp Mariager holdes den 8.-14. juli 2017.