IM i Esbjerg indvier nyt missionshus

s2_missionshusLørdag d. 20. august holdes der indvielsesfest for IM-Huset, Fyrparken 10, 6710 Esbjerg V.

IM-Huset er Esbjerg Indre Missions nybyggede foreningshus, som afløser den tidligere base i Menighedshuset på C. M. Nielsens Vej.

Indvielsesfesten

Om eftermiddagen klippes det røde bånd af 2 børn fra børneklubben i IM-Huset. Herefter vil der være flere aktiviteter for børn, en tale om visionerne for det nye missionshus og sang ved Kvaglund Kirkes Gospelkor.
Om aftenen er der festtale og indvielse af IM-Huset ved sognepræst i Herning og hovedbestyrelsesmedlem i Indre Mission, Bo Arvid Knudsen.

Plads til møder og klubber

Esbjerg Indre Mission købte byggegrunden af boligforeningen Ungdomsbo pr. 1. juli 2014.
Nybygningen har en grundplan på 566 m2. Hovedbygningen indeholder bl.a. 3 klublokaler, et centralt ”café-område” og et stort mødelokale med scene.

Det nye IM-hus er nabo til Sædding Centeret, Sædden Kirke og et varieret boligområde. Der er gode sti- og busforbindelser i området, så man kan både tage offentlig transport og cykle til missionshuset.

Den folkekirkelige forening Esbjerg Indre Mission blev etableret i maj 2010 som en fusion af de tidligere IM-foreninger i Jerne, Esbjerg og Sædding. Indre Mission har en lang tradition for møder og aktiviteter i Esbjerg, som går helt tilbage til byens grundlæggelse.

I IM-Huset vil der bl.a. være børneklub, juniorklub, teenklub, ungdomsarbejdet ”IMU”, ”Seniorcaféen”, ”Tirsdagsklubben”, (en strikkeklub for kvinder), Stormøder på tværs af generationer, Familieaftener samt ”Måltidsfælleskab”, som ligeledes er åbent for alle interesserede.
Inden for de seneste år er der blandt andet bygget nye missionshuse i Grindsted, Lemvig, Skive, Randers og Kolding, og et nyt missionshusbyggeri er på vej i Hvide Sande, oplyser Niels Peder Kristensen, der er formand for Esbjerg Indre Mission.