25 år som bibelskolelærer

s2_twCand. teol. Thomas Wind havde 1. august 25-års jubilæum på Luthersk Missions Højskole i Hillerød.

Den 1. august 1991 havde Thomas Wind sin første arbejdsdag på Luthersk Missions Højskole (LMH) i Hillerød som nyudklækket teolog. Nu er han i gang med at undervise sit 51. hold elever i bibelkundskab.

Thomas Wind er cand.teol. fra Københavns Universitet og har i alle 25 år primært undervist i kristendomsfag, men har også haft filosofi og kunst som sit felt. Han har desuden været rejseleder på mange af skolens udlandsture, blandt andet til Tyrkiet og Israel.
Thomas Wind har efteruddannet sig som mentorlærer og fungerer som sådan på skolen. Derudover er han også skolens bibliotekar.
Da Thomas Wind er en lidt indadvendt og eftertænksom lærer, kommer det ofte som en overraskelse for eleverne, at han gerne stiller op til revylignende underholdning ved holdfester. Her folder hans lune sønderjyske humor sig ud til alles begejstring.

Thomas Wind bor med sin hustru Anette i Hillerød Vest. Sammen har de tre voksne døtre og en håndfuld børnebørn.
LMH fejrede Thomas Winds 25-års jubilæum med en reception den 12. august.