Kun Retten til Liv rådgiver uventet gravide

s5_abortlinjenMødrehjælpens abortrådgivning lukkede 1. juli, fordi satspuljetilskuddet bortfaldt. Derimod har Retten til Liv stadig Abortlinjen.

I forbindelse med lukningen af Mødrehjælpens rådgivning har Dansk Kvindesamfund ført en underlødig hetz mod Abortlinien, skriver Retten til Liv.

”Helt ukritisk viderebringer organisationen beskyldninger om, at Abortliniens rådgivning ’manipulerer og shamer personer i en sårbar situation’. Som eneste ’dokumentation’ anføres, at det er Retten til Liv, der står bag Abortlinien. Dansk Kvindesamfund skulle hellere stille spørgsmålet, hvorfor der er så få ’aborttilhængere,’ der synes at rådgivning til disse kvinder er værd at kæmpe for”, fastslår Retten til Liv.

Abortlinjen er åben hver aften mellem klokken 19.00- 22.30.