Ziggy Stardust redder dagen

s22_kevinmaxZiggy Stardust har reddet de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt (et David Bowie superhit) og har åbenbart også inspireret vores alle sammens ‘Jesus Freak’, Kevin Max.

Influensen er tydelig, på dette elektro-rock-pop album med 80er-trommer, svævende guitarsoloer, reverb og synthesizere, der strategisk er spredt over sangenes fyldige og stimulerende lyduniverser. Kevin Max indrømmer passioneret inspirationskilden på sin hjemmeside( Kevinmax.com)

Kevin Max er bl.a fra bandet DC Talk – som ingen af os kunne have undværet i vores teenage år (tænk superhittet: “Jesus Freak”). Dette album kan dog ikke sammenlignes. Hvis nu Kevin gik ind i et ‘contemporary christian’ projekt ala Hillsong, ville nogen af os måske have rettet lidt på vores buskede hardrock bryn og fortvivlet omrokeret nitterne på armen.

Nostalgien og de ærlige tekster skaber et univers, hvor selv dén, der føler sig ultimativt anderledes og med mest nichesmag indenfor musik, ville kunne smage tilhørsforhold og mærke kendt grund under kombatstøvlerne.
Lyt til “Girl with the tiger eyes” og oplev et gotisk univers, der giver dig lyst til at fordybe dig i en bog… i din passion. Ud til højre med radiomusikken!

Sangen “William Blake” er fantastisk, og generelt ville det ikke skade at dele denne musik med andre, der er ligeså overstimulerede af populær musik. Dette er ikke for alle.

Men, kan man lide The Beatles og David Bowie, er man på rette vej! På hjemmesiden kan man forresten købe lyrikken i en bog, sammen med noterne fra Kevins dagbog, fordi hans computer brændte sammen i processen.
Marianne Glitfeldt