Død mand blev levende efter missionærers bøn

- Beretningen fra Asien skal minde os om, at vi har de gode nyheder om en Gud, der har besejret døden, siger David Platt fra sydstatbaptisternes internationale mission.
– Beretningen fra Asien skal minde os om, at vi har de gode nyheder om en Gud, der har besejret døden, siger David Platt fra sydstatbaptisternes internationale mission.

En tidligere unået landsby i Asien tog imod Jesus, efter at deres døde leder blev vakt til live.

En hel landsby i det sydøstlige Asien kom til tro på Kristus, fordi deres leder blev vakt til live efter baptist-missionærers forbøn.

Formanden for sydstat-baptisternes missionsorganisation, pastor David Platt, hørte for nylig om den fysiske døde-opvækkelse på et møde i Nashville, USA. Han genfortæller beretningen i Baptist Press.

Var ånderne vrede?

En lokal mand, som var blevet kristen gennem de udenlandske missionærers indsats, tog nogle venner med sig for at bringe evangeliet til en ny landsby.

Det var et sted, som var helt unået med evangeliet, skriver Baptist Press.
Landsbyboerne tog godt imod budskabet. De bragte deres husguder, amuletter og andre ting med forbindelse til noget okkult for at brænde det.

Men så døde landsbyens leder.

Den døde hostede

Nu blev beboerne bange for, at de lokale ånder var vrede på dem, fordi de havde vendt sig til Kristus. De bad derfor om at få deres rituelle genstande tilbage igen.

Det fik de kristne til at gå hen til den afdøde leders hus for at bede over ham. Foran liget bad de om ”at Gud ville vise sin nåde mod folk i landsbyen, at Gud ville vise sin herlighed og sin kærlighed til disse mennesker, der var så tæt på”, fortæller David Platt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Pludselig hostede den døde. Så begyndte han at trække vejret.

Folk vovede at tro

Miraklet opmuntrede de kristne.
– De delte evangeliet, og i løbet af de næste dage begyndte folk at komme til tro på Kristus, og de brændte deres afguder, fortæller David Platt.
Han erkender, at han ikke kender de nærmere detaljer i sagen. Men lederen begyndte at hoste på det helt rigtige tidspunkt. Og det viser bare Guds kraft til at frelse syndere på overnaturlig vis.

– Der er nogle ting, jeg ikke ved. Men jeg ved så meget: Vi har de gode nyheder om en Gud, som har besejret døden, og som har magt til at sige til de døde: Kom tilbage til livet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Så, brødre og søstre, lad os arbejde sammen for at se mange tusinde sydstatbaptister forkynde de gode nyheder til verdens ende, opfordrer David Platt.