Profeti af Moses Hansen

Af Moses Hansen Kendt som korsfarer. Leder af bønne-centret Pottemagerens Hus.
Af Moses Hansen
Kendt som korsfarer.
Leder af bønne-centret
Pottemagerens Hus.

Profeti ved Moses Hansen
Pottemagerens Hus
under bøn og delvis faste
den 9. sept. 2016 kl. 19.43

Mine børn! tiden nærmer sig! Mine børn! Tiden nærmer sig hastigt! Tiden nærmer sig for det uventede!
Det, der kommer, står ganske vist skrevet i mit Ord; men da mennesker flest ikke beskæftiger sig med mit Ord – ikke regner det for noget at kende mig – ikke anser mit Ord for at være en lygte for deres fod og et lys på deres sti, så vil det, som står skrevet, det som har stået skrevet i mange, mange år – i lange, lange tider – det vil komme uventet.

Det vil komme pludseligt. Det vil komme over områder og folkeslag, der slet ikke er vant til det, der er på vej. Men for jer, mine børn, som vandrer med mig, kommer det ikke uventet. I kender jo, hvad der ligger forude, og I fornemmer allerede, at tiden nærmer sig med hast.
Så pas godt på dit liv med mig. Vandre tæt på mig. Samles når I kan på denne måde og brug god tid, kvalitetstid med mig, i dit lønkammer, i din tosomhed med mig. For så vil det, som kommer uventet for verden, det vil blive budt velkommen af dig, fordi du ved, det er en del af processen frem mod mit komme.

Du ved, det er det, jeg kalder fødselsveer. Du vil ikke blive overrasket; men du vil være forberedt. Du vil have et åndeligt overskud og et lager i dit hjerte, i dit indre menneske, af mit levende og blivende Ord, vædet af min Hellige Ånd, som gør, at når det kommer, så er du klar og parat – så søger du ikke skjul. Nej, tværtimod. Du kan være i det åbne midt i orkanen, og du kan være med til at vejlede dem, der styrter rundt som små skræmte kyllinger, der ikke kender nord fra syd eller øst fra vest.
Da skal du være der. Da skal du stå der. Da skal dit hjem være åbent. Da skal også dette sted (Pottemagerens Hus) være åbent for dem, der ikke kan finde vej og ikke kan finde ud af noget som helst.
Mange troede de var kloge, vise, stærke og havde tjek på det hele – indtil det uventede kom. Det, de på en måde var blevet forberedt på, fordi nogle jo havde fortalt dem det; men de ville ikke høre, de ville ikke tro, men de trak på skulderen, og de havde kun et smil tilovers for disse dårlige nyheder.

Men for dig er det ikke dårligt nyt. Det er godt nyt. For tiden nærmer sig for mit komme; men før det vil der være uventede hændelser af en karakter – af en dimension af dybde, højde, bredde og længde, der vil ramme jeres samfund, der vil ramme jeres nation, der vil ramme alt det sikre. Men det er ikke sikkert længere. Alt det, der var så trygt og har været der i lang tid, det er der pludselig ikke mere. Det er som broen over floden. Den har været der i så mange år, at den er taget for givet; men pludselig, på grund af stormen, er den væk. Sådan vil broer forsvinde. Det er ikke blot fysiske broer, men økonomiske broer og samfunds-broer vil forsvinde. Tryghedens broer vil forsvinde, og der vil kun være et sted at finde ly, og det er i Mig.

Der er I allerede; men forbered dig alligevel på at have rigeligt med olie på din lampe, have overskud og overblik og kende tidens tegn. Og selv om du bliver smilet af, når du fortæller om tidens tegn, så hold fast i det, du har set. For det er korrekt. Det, du har hørt, hold fast i det, for det er korrekt. Du har det jo fra mit Ord, og mit Ord er sandhed.
Så giv agt, mine børn. Tiden nærmer sig hastigt, hvor det uventede sker for verden; men du er i forventning dertil, for du ved, det er fødselsveerne. Det er det, der går forud for den endelige afslutning. Fortsæt med at søge mig alene og sammen med dine søskende.

PS.
Jeg ved, sådan et ord skal bedømmes. (1. Kor. 14:29). Der var modne kvinder og mænd til stede, bl.a. Peter og Anne-Lise Madsen. Alle bedømte budskabet som godkendt. Derfor vover jeg at bringe det her.
Kh. Moses Hansen.