Gadedreng fra Brasilien blev selv missionær og besøger nu Danmark

- Gud har udrettet mirakler i den tidligere gadedrengs liv, siger Ulrik Corneliussen. Cicero og hans familie besøger Danmark og kan holde møder i løbet af de næste tre måneder.
– Gud har udrettet mirakler i den tidligere gadedrengs liv, siger Ulrik Corneliussen. Cicero og hans familie besøger Danmark og kan holde møder i løbet af de næste tre måneder.

Den tidligere gadedreng Cicero fra Brasilien vil besøge Danmark sammen med hustruen Vanderclea og deres baby Davi i perioden fra 27. oktober 2016 til 20. januar 2017.

Lederen af UMO Danmark, Ulrik Corneliussen, kender den tidligere gadedreng fra sit mangeårige arbejde i Brasilien. Her arbejdede han på Håbets Hus, som er et hjem for gadedrenge.

Gud er Gud i Ciceros liv

– Skulle jeg beskrive min ven Cìcero med få ord vil det blive noget i retning af: ”En ung mand der ved at give Gud plads til at være Gud i sit liv, har formået at vende et liv som mange dømte som håbløst til at være et frugtbart liv.” I dag bruges han dagligt af Gud.

– Det at Cícero har inviteret Gud ind i sit liv, har forvandlet familiens liv og brudt en ond generations forbandelse af fattigdom, sult og misbrug.
– Gud har udrettet mirakler i den tidligere gadedrengs liv, så den dreng som Satan forsøgte at ødelægge og dræbe nu er fuld af liv og giver Gud ære ved bare at være i live, siger Ulrik Corneliussen.

Cicero hjælper nu andre unge i Brasilien, fortæller Ulrich Corneliusssen.
Cicero hjælper nu andre unge i Brasilien, fortæller Ulrich Corneliusssen.
Møder med UMO og Cicero

UMO Danmark tilbyder nu fx kirker og efterskoler besøg af Cicero, hvor han sammen med danske UMO-folk vil fortælle om livet på gaden og arbejdet blandt Brasiliens fattige børn.

– Der er plads til flere aftaler, og man kan booke via ulrik@ywam.dk, hvis man ønsker besøg af Cícero. Vi håber, at mange vil blive opmuntret og udfordret af Cícero´s livshistorie.

– Vi håber også, at folk vil støtte hans projekt J ”SHOW DE BOLA”.Projektet arbejder bl.a. med fodboldskoler og har eksisteret i 10 år. Det har igennem årene reddet mange unge mennesker fra at ende i misbrug og kriminalitet, oplyser Ungdom Med Opgave Danmark.