Godt forår for FC Udfordringen

De nye fodboldtrøjer blev taget i brug i årets første kamp, som stod i Ryparken mod Sunred.
De nye fodboldtrøjer blev taget i brug i årets første kamp, som stod i Ryparken mod Sunred.

Foråret 2016 bød på mange gode oplevelser for fodboldklubben FC Udfordringen i København.

– Førsteholdet kom igen langt i pokalturneringen, hvilket kulminerede ved et opgør mod Jægersborg, der efterhånden har tradition for at spille os ud af turneringen, fortæller klubbens administrator, Julie Hadberg.

– I år havde vi lejet Valby stadion til at sætte en god scene om den store kamp, og der var stor opbakning til arrangementet fra klubbens medlemmer og venner. Desværre gik den heller ikke i år, da vi måtte se os slået i en ellers jævnbyrdig kamp.

Oprykning til serie 2

Til gengæld klarede andenholdet sig flot op til sommeren, hvilket resulterede i en oprykning for dem fra serie 3 til serie 2. Dermed har FCU nu hold i serie 1, 2 og 4.

Holdets træner, Daniel Holm fortæller om viljen til sejr:
– Til spillermødet i marts måned snakkede vi om, hvad målsætningen skulle være. Spillerne var enige om, at vi gerne ville spille med om oprykning, men stadigvæk holde benene på jorden og så tage en kamp ad gangen.

Træningsfremmødet har været det bedste, mens jeg har været træner. Det er en af grundene til, det er gået så godt.
Derudover har vi fundet systemet, som passer perfekt til vores trup. Det har gjort, at vi har stået rigtig stærkt defensivt og været gode i det offensive spil.

Vi sluttede med 29 point (9 sejre og 2 uafgjort, dog 2 vundet uden kampe) for 11 kampe og en målscore på 32-6.
På 2.holdet har det sociale også været i top. Spillerne har været gode til at blive efter træning, se bold sammen, og de har bakket op om de arrangementer, der er blevet holdt.
Det har virkelig styrket truppens sammenhold.

Jeg er mega stolt over, at det lykkedes at rykke op. Truppen er rigtig stærk, og der er god konkurrence om alle pladser, så derfor håber jeg, at alle fortsætter til næste år, hvor det hedder serie 2.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det bliver en super udfordring for gutterne at blive testet mod dygtigere modstandere, men jeg ved, at de er klar til den. Vilje, indstiling og sammenhold kommer man langt med, siger træneren.

Efterår og auktion

Efterårssæsonen er skudt i gang for længst, og efter en blandet start for alle hold bliver det spændende at følge med indtil vinterpausen.
Der er tradition for at have en auktion til fordel for et hjælpeprogram i Brasilien ved navn Show de Bola. I år vil den finde sted 5. november.
FC Udfordringen lægger ikke blot vægt på at vinde, men også på at have et godt kammeratskab i klubben. Man ønsker bevidst at prioritere de kristne værdier.

I Visionen hedder det:
”FC Udfordringen er en kristen fodboldklub. I FC Udfordringen vil vi ikke kun formidle vores glæde ved fodbold, men også dele vores begejstring for Jesus Kristus. Et sted der inspirerer medlemmerne til at blive bedre fodboldspillere og komme tættere på Gud. Igennem FC Udfordringen ønsker vi at være en forsmag på et kristent fællesskab.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Klubben ønsker at være Inkluderende, Inspirerende og Involverende.

I den københavnske fodboldklub FC Udfordringen handler det både om at vinde og have det sjovt.
I den københavnske fodboldklub FC Udfordringen handler det både om at vinde og have det sjovt.
Serie 1,2, 4 – og damer

Klubben støttes af en række sponsorer, og avisen Udfordringen er navnesponsor.
Takket være klubbens sponsorer har klubben fået indkøbt nyt spillertøj. Det var tiltrængt, og det er lækkert for drengene at løbe rundt og kæmpe i det nye tøj med de nye sponsorer på mave, ryg og ben.

Klubbens egen hjemmeside er fcudfordringen.dk. Den er dog ikke helt opdateret med hensyn til trænernavne osv. Men man kan indmelde sig i klubben på hjemmesiden. Det koster 800 kr. pr. halvsæson (med mulighed for rabat ved tidlig betaling) at spille i FC Udfordringen.

Klubben har fire hold. For tiden er der tre herrehold i serie 1, 2 og 4, og et damehold.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Uanset niveau er man dog velkommen til at træne tirsdage kl. 18 og torsdage kl. 18 i Valby Idrætspark, Gl. afdeling på græs.
FCU mødes i omklædning 13.