Sandstorm ’fra Gud’ redder kristne fra terror

Da terroristerne begyndte at skyde mod bussen, kom der pludselig en sandstorm. Og Jesus var i stormen...
Da terroristerne begyndte at skyde mod bussen, kom der pludselig en sandstorm. Og Jesus var i stormen…

Islamister omringede bussen med 24 nydøbte og skød imod dem. Men så kom Jesus selv midt i en sandstorm, fortæller en af de nye kristne.

Jesus selv viste sig i sandstormen og hindrede islamister i at dræbe 50 kristne, som netop havde afsluttet en massedåb i Det arabiske Hav.

Det skriver organisationen bibles4mideast.com i en rapport fra den 2. oktober. En hemmelig husmenighed havde netop afsluttet tre dages bøn og faste, hvorefter de døbte 24 nye kristne af muslimsk baggrund. Men på hjemturen blev deres bus omringet af islamister, som begyndte at affyre skud.

Vinden tog til

Rizwan, en af de nydøbte fortæller om oplevelsen: ”Vi havde holdt det hemmeligt, at vi skulle holde dåb, og vi ved ikke, hvordan islamisterne fik det at vide. Måske ville de have dræbt os ude i vandet. Men vi var blevet færdige før forventet og prøvede at vende tilbage.

Der var omkring 50 inklusive dåbskandidaterne til gudstjenesten. Vi kørte alle i samme bus. Efter at vi var færdige med dåb og bøn, gik vi alle ind i bussen for at vende tilbage til vores husmenighed for at tilbede Gud og holde nadver.

Bussen kørte, men pludselig var der nogle islamister bag os i tre eller flere biler, de begyndte at skyde med geværer mod os.”
De nye kristne og deres ledere frygtede det værste. Men nu begyndte vinden at tage til. Støvet hvirvlede omkring dem.

Jesus viste sig

– Vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre. Den unge buschauffør kørte stærkt. Islamisterne forfulgte os med samme fart. Alle folk troede, at vi ville blive myrdet.

– Pludselig så vi en kæmpestor støvsky forme sig bag vores bus. Først blev vi allesammen bange, fordi vi så sandstormen. Vi tænkte, at vi ikke kunne undslippe og ville falde i hænderne på de militante.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Men Gud ske tak og lov igen og igen! Vi følte alle, at Herren Jesus Kristus viste sig i sandstormen som en mægtig og vidunderlig mand, der rakte sine smukke, beskyttende hænder imod os med et kærligt smil. Jesus reddede os. Det var ham, der blokerede vejen for islamisterne i form af en sandstorm, hedder det i rapporten.

Bibles For Mideast er en kristen organisation, der arbejder ”under jorden” bl.a. med at uddele bibler.