Willow Creek holder ledertræning i København og Aarhus

s5_BillHybels_ColorGrundlægger og seniorpræst i Willow Creek Community Church, Bill Hybels, taler om ’Lederskabets briller’ ved åbningen af Global Leadership Summit den 28.-29. oktober i København og den følgende weekend i Aarhus.

Global Leadership Summit (GLS) tilbyder inspiration og værktøjer fra internationale ledere, forfattere, forskere og praktikere samt netværk i meeting-points for kirker, erhvervsliv, NGO’er og unge.

Træningen foregår nu i 625 byer i 125 lande og samler over 300.000 deltagere. GLS-konferencerne i København og Aarhus byder på særligt udvalgte talere fra livekonferencen i Chicago, og de præsenteres på storskærm i fuld HD og med høj lydkvalitet.

I 1992 opstod Willow Creek Association i USA som en non-profit organisation, der skulle inspirere kirkens ledere til ikke blot at lede kirken, men at lede mennesker. I 2001 startede arbejdet i Danmark.