Børnemedarbejdere fra hele landet hentede inspiration

Sidste weekend var 200 medarbejdere til konference i Mariager.

I weekenden 4. – 6. november var 200 børnemedarbejdere fra forskellige kirker og kristne organisationer samlet i Mariager til børnemedarbejderkonference.

Weekenden bestod af fællessamlinger, workshops, lovsang og tilbedelse. Og en morgenløbetur for de friske. Med et bredt udvalg af workshops og fire forskellige talere til fællessamlingerne var der masser at inspiration at hente.

Johnny Hansen, præst i Citykirken i Aarhus, var på til fællessamlingen fredag aften. Lørdag talte Heather Thompson, grundlægger af Powerpack Ministries og Nick Jackson fra samme tjeneste. Søndag var det David Bowles, officer i Frelsens Hær i Tyskland, som rundende konferencen af.

Idéen bag B-M-K (Børnemedarbejderkonference) er at samle så mange børnemedarbejdere som muligt fra hele landet for at inspirere, opmuntre og udruste til arbejdet med børn i kirker og kristne organisationer.

Det er en arbejdsgruppe med frikirkelige og folkekirkelige relationer som arranger konferencen.

Børnemedarbejderkonferencen afholdes hvert andet år den første weekend i november. Man kan deltage hele weekenden eller hele lørdag. Læs mere om B-M-K på hjemmesiden www.b-m-k.dk