Død imam mødte Jesus – og fik livet igen

En indflydelsesrig imam blev opvakt fra de døde – og fortalte derpå om sit møde med Jesus.

Imam ”Munaf Ali” hadede de kristne og beordrede sin menighed i moskeen til at forfølge dem. Men så døde han pludseligt og oplevede en ukendt åndelig virkelighed.

Den indflydelsesrige prædikant Munaf Ali (45) havde haft en diskussion med en gruppe missionærer fra Bibles4Mideast. Han afviste at tro på, at Jesus er Gud. Han nægtede også at modtage en bibel og forbandede de kristne.

Samme aften opfordrede han sine tilhængere til at angribe det sted, hvor de kristne opholdt sig. Men ifølge Bibles4Mideast havde Helligånden allerede advaret dem, og de var flygtet nogle timer tidligere.

Angrebet af dæmoner

Få dage senere, da Ali gik hjem efter fredagsbønnen, faldt han pludselig livløs om på vejen.

Den sørgende familie gjorde ham klar til begravelsen. Der var også mange andre til stede, da den døde pludselig vågnede. Folk skreg, fordi de troede, de så et spøgelse. Men Ali fortalte dem, hvad der var sket.

Mens han lå livløs, havde Munaf Ali haft et syn, hvor han så dæmoner komme for at hente hans sjæl. Han fortalte, at han havde råbt til dem: ”Forsvind I Allahs forbandede dæmoner. I har ingen ret til at tage min sjæl.”

Men en af dem svarede: ’ Nej, vi har ret til at tage dit liv. Du skal være sammen med os’.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jesus underviser

Men da havde Jesus vist sig sammen med en stor gruppe engle, og de drev dæmonerne bort. Jesus sagde nu til imamen:
”Lyt, min søn. Den første Adam var ulydig og syndede mod Gud under indflydelse af Satan. Jeg er den anden Adam, Guds Ord og Jesus Messias, Den Højestes Søn. Jeg blev født af Jomfru Maria som et syndfrit menneske for at genløse Adam og alle hans efterkommere, inklusive dig, fra synd og død.

Jeg blev korsfæstet og døde for at betale løsesummen for alle dine synder og gøre dig til et barn af Gud og borger i himlen. Jeg blev opvakt fra de døde og åbnede himlens port for at bringe dig tilbage til den evige herlighed. Tro på mig og vær mit vidne. Jeg giver dig livet tilbage, for jeg har magt til at give liv.”

Herefter vågnede Munaf Ali. Han overgav straks sit liv til Kristus og fortalte familien, hvad han havde set. Og familien troede på ham, så de blev også kristne. Men mange andre muslimer i området mente, at Ali havde slået hovedet og havde brug for en psykiater.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Miraklet gjorde Munaf Ali til en brændende kristen. Derfor vendte hans tidligere menighed sig imod ham og familien, og de måtte til sidst flygte fra deres hjemland, fortæller Bibel4Mideast.