Mission Afrika vil hjælpe flygtninge i Danmark

Mette Swartz Andersen er SAT-7s  kommunikationschef.
Mette Swartz Andersen er SAT-7s kommunikationschef.

Tv-stationen SAT-7 udsender kristne programmer på farsi, tyrkisk og arabisk, som asylansøgere kan hjave stor glæde af.

Mission Afrika vil gøre det nemmere for farsi- og tyrkisktalende flygtninge og asylansøgere at finde de kristne udsendelser på SAT-7.

Mange asylansøgere i Danmark er kristne, men de har ofte svært ved at finde danske fællesskaber, hvor de kan slå rod. Det kan skyldes sprogvanskeligheder, kulturforskelle, eller at de bliver flyttet rundt fra kommune til kommune.

Over 20 millioner mennesker i Mellemøsten og Nordafrika har det seneste år set programmer på det kristne netværks kanaler. Det skyldes blandt andet, at programværterne underviser og opmuntrer mennesker, der gerne vil kende Guds kærlighed.

Programmerne er på farsi, tyrkisk og arabisk – altså præcis de sprog, som mange herboende flygtninge fra Iran, Afghanistan og Syrien taler – og SAT-7 bliver sendt døgnet rundt på netværkets fem kanaler.

Tilbud til danske kirker

Nu opfordrer Mission Afrika danske kirker til at hjælpe med at gøre asylansøgere opmærksom på muligheden for at se SAT-7 i Danmark.
– Vi vil meget gerne sende flyers og kort til interesserede kirker. Kortene er på farsi, tyrkisk og arabisk med oplysninger om, hvordan man kan komme til at se SAT-7 og børneprogrammerne på SAT-7 KIDS.

På kortet er der både links til hjemmeside og smartphone-app samt parabolindstillinger, så hvem som helst kan komme til at se SAT-7 derhjemme og på farten, siger Mette Swartz Andersen, der er kommunikationschef på SAT-7.
Hun tilføjer: ”Vi hører hver dag fra nye personer, der har set SAT-7, som fortæller os, at de har fået håb og opmuntring midt i den svære tid, Mellemøsten er i lige nu. Vi håber, at kirkerne i Danmark også vil hjælpe de asylansøgere, der er flygtet fra krig og meningsløshed.”

Man kan bestille kortene på ma@missionafrika.dk.
De er gratis, men Mission Afrika modtager meget gerne en gave til arbejdet i Afrika og Mellemøsten.


Artiklen fortsætter efter annoncen: