Ny kristen film udkommer i 2017

Kevin Sorbo (til højre) i en scene fra den kristne film ”God’s Not Dead”. Han er kendt for hovedrollen i tv-serien ”Hercules”.

TV-værten Sean Hannity fra Fox News er i gang med sidste fase af arbejdet med en ny kristen film, der har skuespilleren Kevin Sorbo (“Hercules” og “God’s Not Dead”) i hovedrollen.

Titlen på den nye film er Guds ord fra skabelsesberetningen “Let There Be Light” (Lad der blive lys). Filmen bliver sammenlignet med de to ”God’s Not Dead-filmene” og ”Heaven Is for Real”
I den nye film spiller Sorbo en berømt ateist, hvis livsanskuelse bliver udfordret. Også Kevins Sorbos hustru, Sam, og deres to sønner medvirker i filmen. Han fortæller, at det kan være svært at være kristen skuespiller i Hollywood:
– Hollywood kan være et meget overfladisk sted, men det er resten af verden jo også. Jeg vælger ikke at fokusere på det negative, der kan ske ved at holde fast ved det, jeg tror på, for det er vores tro, som gør os til mennesker. Jeg kunne ikke være den skuespiller, jeg er, uden at vide, hvad jeg står for, siger Kevin Sorbo.
“Let There Be Light” forventes at have premiere i november 2017.