Bedehus Danmark inviterer politiker, sundhedsforsker og politikommissær

Blandt foredragsholderne er vicepolitiinspektør Andreas Bryld Hansen, læge og forsker Christian Backer Mogensen og politiker Daniel Toft Jacobsen.

Forbedere fokuserer på viden om og forbøn for nogle af ”de syv bjerge” – dvs. samfundsområder. 

For at kunne bede for landet må man kende problemerne. Derfor har Bedehus Danmark bl.a. inviteret en politiker, en sundhedforsker og en vicepolitiinspektør til årets samling i uge 5.

Bedehus Danmark holder hvert år en uges samling med seminarer og tid til fælles bøn. Det foregår i år i uge 5 på Kolding Internationale Højskole.

Der er allerede tilmeldt over 60 deltagere, og tallet kommer nok højere op, for der er stigende interesse for at bede for Danmark.
Idéen med at invitere repræsentanter for samfundet med, kommer fra tanken om ”de syv bjerge” – dvs. de syv samfundsområder, hvor det er vigtigt, at kristne påvirker positivt.

I stedet for blot at begrænse kristendommen til ”religion” er den bibelske mening, at hele samfundet skal påvirkes gennem mennesker, som er påvirket af deres tro på Gud og deres kristne værdier.

De ”syv bjerge” er:
arbejds- og forretningsliv,
regering og myndigheder,
medier,
kunst og underholdning,
uddannelse og skoler,
familieliv og
religion.

Dette budskab opfattede Loren Conningham (grundlægger af UMO) og Bill Bright (grundlægger af Campus Crusade) og filosoffen Francis Schaeffer på samme tid i 1975. Og moderne forbedere nøjes ikke med at bede for kirken, men for alle disse syv områder.

– Vi kan ikke gå i dybden med alle de syv områder på én samling. Derfor har vi udvalgt nogle i år, fortæller Bent Christiansen.
Samlingen begynder mandag den 30. januar med et velkomstmøde og lovsang om eftermiddagen. Om aftenen holder folketingsmedlem


Artiklen fortsætter efter annoncen:Daniel Toft Jacobsen, Hedensted, foredrag om udfordringerne i det politiske liv. Han er valgt for socialdemokratiet og personligt troende.

Tirsdag aften har man inviteret overlæge og forsker Christian Backer Mogensen til at fortælle om sundhedsvæsnet.

Torsdag aften er det vicepolitiinspektør Andreas Bryld Hansen, der fortæller om politiets og myndighedernes udfordringer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Torsdag formiddag kommer redaktør Henri Nissen med oplæg om et af ”de 7 bjerge”, som har størst indflydelse på os: ”Mediernes og deres blinde øje”.

Torsdag eftermiddag fokuserer Rakul Kristiansen på ”bøn for byerne”. Her samles repræsentanter for mange af de bedegrupper, der er oprettet i kommunerne – især i forbindelse med Udfordringens kampagne: Bed for Danmark.

I løbet af ugen medvirker også Kenneth Kuhn, Ulrik Corneliussen, Peter Tinggaard, Christina Leinum, Claus Aagaard, Erik Larsen, Anette Holt Larsen m.fl.