Gospel Outreach holder møde for erhvervsledere i Aalborg

Gospel Outreach holder inspirationsaften 2. februar. På billedet ses organisationens evangelist Per Hyldgaard på Cuba.

Per Hyldgaard fra Gospel Outreach og Jørgen Vium Olesen fra Forlaget Scandinavia holder oplæg på en inspirationsaften på Melsen Tech, Ny Dallvej 4, 9200 Ålborg SV den 2. februar.

Gospel Outreach har forkyndt evangeliet for 1,7 millioner mennesker. Over 350.000 har givet respons på frelsesindbydelsen, og 178 nye menigheder er startet som resultat af dette missionsarbejde. Per Hyldgaard vil forælle nyt om arbejdet, og der vil være en frivillig indsamling.

Jørgen Vium Olesen vil fortælle om det kristne forlag, der sælger mellem 700.000 og 2.5 millioner bøger om året og netop har doneret 10.500 børnebibler til Heidi og Roland Bakers missionsarbejde i Mozambique.

Af hensyn til servering er der tilmelding til arrangementet i Aalborg senest den 26. januar 2017. Man bedes oplyse navn, stilling, e-mail – og evt. web. side og firmanavn af hensyn til netværket mellem deltagerne. Der bliver udsendt en deltagerliste før mødet.