Randers-menighed fejrer jubilæumsår med foredragsrække

Leif Rasmussen holder foredrag den 21. januar.

2017 er jubilæumsår både for reformationen i 1517 og for Balfour-deklarationen fra 1917, som førte til oprettelsen af et jødisk hjemland i Palæstina. Det fejrer Den Apostoliske Pinsekirke Evangeliesalen med en række gratis foredrag under temaet ’Lys i mørket’.

Gennem hele 2017 vil der være foredrag om reformationen og de efterfølgende metodistiske, baptistiske og pentekostale vækkelser. Der vil også være flere foredrag om jødernes og Israels historie, udvandringen fra Egypten og de bibelske profetier om Israel og Mellemøsten.

Tidligere bibelskolelærer Leif Rasmussen fra Apostolsk Kirke holder et dobbelt bibelforedrag ud fra Efeserbrevet den 21. januar med temaet ”Udrustet til at manifestere Kristus”.
Den 8. februar er der bibelundervisning ved Morten Kilsholm. Hans emne er Retfærdiggørelse ved tro – et lys, der skinner i mørket.