Sigurd Barrett: ’Jeg har stor respekt for Indre Mission’

650 børn og voksne var med, da Sigurd Barrett åbnede festen for missionshuset ’Arken’ den 7. januar.

På indvielsesdagen fremførte Sigurd Barrett, der netop er fyldt 50, sammen med to musikere forestillingen ”Alt om Luther på 60 minutter”.

Barrett turnerer i år med Luther-forestillingen i anledning af 500-året for reformationen. Han har tidligere optrådt i mange kirker og missionshuse med projektet ”Sigurd fortæller bibelhistorie”, og det har givet ham et meget positivt indtryk af Indre Mission.

– Jeg har faktisk stor respekt for Indre Mission. Mange mennesker har ikke nogen retning for deres liv eller et fast grundlag af stå på, og så bliver man sårbar, når livet bliver hårdt. Jeg har selv oplevet svære ting, hvor det har hjulpet mig, at jeg vidste, hvad jeg troede på, og at jeg kunne bede til Gud.

Derfor er det godt at have nogen som Indre Mission, der ved, hvad de tror på og står fast på en god måde, siger Sigurd Barrett til Indre Missions Tidende.

Et sted med omsorg

– Mange tænker måske, at Indre Mission er slemme til at dømme andre, med det er ikke min oplevelse. Tværtimod oplever jeg de missionshuse, jeg har været i, som steder, hvor man har omsorg for hinanden og passer på hinanden.
Jeg føler mig tryg, når jeg træder ind, så det synes jeg da, at flere skulle prøve, slutter entertaineren med et smil.

Missionshuset Arken

Det nye missionhus måler 427 m2 i grundplan og indeholder 500 etagekvadratmeter i to plan. Omkring huset skal der anlægges multibane, skaterpark, legeplads og bålhytte, som børn og unge i Hvide Sande frit kan benytte.

Arken har kostet 9,3 millioner kroner. Dertil kommer udenomsarealerne, der ventes at koste 1,1 mio. Ringkøbing-Skjern Kommune har bidraget med 450.000 kroner, og lokale erhvervsdrivende har bidraget med 230.000 kr.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det resterende beløb dækkes via gaver fra 110 husstande i byen, et tilskud fra IM’s byggepulje på 1,8 mio. kr og overskuddet fra salg af missionshuset i Lyngvig.