Jakobskirken fejrer 90 års jubilæum

I efteråret fejrede kirken navneforandring fra Apostolsk Kirke til Jakobskirken. Nu fejrer menigheden 90 års jubilæum.

Søndag den 19. marts kan Jakobskirken (Apostolsk Kirke) i Esbjerg fejre 90 års jubilæum. Det markeres ved en festgudstjeneste ledet af kirkens præst, Matt Thomas. Johannes Hansen og David Lundsteen fra Apostolsk Kirke i Aalborg prædiker.

Efterfølgende er der reception, hvor der bliver mulighed for at give en hilsen eller dele et minde fra kirkens historie. Receptionen holdes i Sognehuset ved Jerne Kirke, Møllebakken 2.

Den Apostolske Kirke i Esbjerg tog i efteråret 2016 navneforandring til Jakobskirken.

Kirken havde i de første 40 år en lidt omflakkende tilværelse i Esbjerg. I 1967 kunne man tage de nuværende lokaler på hjørnet af Strandby Kirkevej og Nørrebrogade i brug. Jakobskirkens 90-års jubilæum og bygningens 50-års jubilæum falder således samtidig.

– Kirkebygningen blev i høj grad opført ved medlemmernes engagement og gavmildhed. Dette har i alle årene været kendetegnende ved Jakobskirken. Jakobskirken har trods den høje alder ingen planer om at geare ned – tværtimod! understreger Troels Giversen, som er med i kirkens lederteam.