Kristent hospital hjælper IS-krigere

Evangelisten Franklin Graham oplyser, at felthospitalet tilhørende organisationen Samaritan’s Purse hjælper alle de borgere, som er ramt af krigen omkring Mosul.

– Samaritan’s Purse arbejder i over 100 lande og mange af dem er på den sorte liste, skriver Franklin Graham på Facebook. ”Lige nu er vores felthospital udenfor Mosul, og vi behandler muslimer, sårede civile, mænd, kvinder og børn. Mange af dem er blevet skudt af IS’ snigskytter, da de flygtede fra Mosul.

Samtidig behandler vi hårdt sårede IS-krigere. Vores sundhedspersonale tager imod dem, opererer dem og forbinder dem. Alle får den samme omsorgsfulde hjælp i Jesu navn, understreger han.

Felthospitalet åbnede i januar lige uden for Mosul, hvor soldaterne kæmper for at fordrive IS. Ifølge The Christian Post behandlede hospitalet i løbet af sine første få dage over 100 patienter med livsfarlige skader. Hospitalet skal holdes åbent i mindst 6 måneder, oplyser direktør Dr. Elliott Tenpenny.