Aarhus: Kursus for Alene-forældre

Igen i år holder KFUM/KFUK kursus for Alene-forældre i påskeferien. Det foregår den 12.-14. april på Diakonhøjskolen i Aarhus med temaet ”Sammen sætter vi nye spor”.

Kursusdagene er for alle, der på grund af fx. skilsmisse eller dødsfald står alene i rollen som forældre. Gennem foredrag, debatter og fællesskab vil deltagerne hjælpe hinanden til ny inspiration og styrke i hverdagen.

Præst i Bryndum og Vester Nebel Kirke, Katrine Tilma, vil holde foredrag, workshops og gudstjeneste, som kredser om kursets tema. Kurset er bl.a. inspireret af kirkefaderen Augustins ord: ”Overlad det forgangne til Guds barmhjertighed, nuet til Guds kærlighed og fremtiden til Guds beskyttelse”.

Man behøver ikke at være medlem af KFUM og KFUK for at deltage. Tilmelding og betaling via hjemmesiden.