1.300 elever og lærere ser påskegospel i Sønderjyllandshallen

Gospelkorene Roots og Teens optræder med påskemusicalen Opstanden i Sønderjyllandshallen.

Hele 1300 elever og lærere i Aabenraa Kommune er tilmeldt de fire skolekoncerter i Sønderjyllandshallen d. 3. og 4. april. Her optræder Roots eller Teens med OPSTANDEN-musicalen, som præsenterer påskens fortælling fra ende til anden.

Sidste offentlige optræden med musicalen Opstanden er den 2. april ved to forskellige koncerter i Sønderjyllandshallen.
Næste år vil gospelkorene i Aabenraa arbejde med et nyt påskeværk, oplyser korleder og komponist Torben Støjberg Callesen.

Hvis man ikke når at opleve musicalen live i år, kan man købe ’Opstanden’ både som CD (i to udgaver, dvs. med eller uden drama) og som DVD, der er optaget live i Sønderjyllandshallen.

”Den stemningsfulde musik og vekselsvirkningen med de små dramastykker fra en skoleklasses timer undervejs, gør påskens budskab vedkommende for en ny generation, og det bliver aldrig for sentimentalt at være vidne til”, skriver musikkonsulent Benjamin Hougaard i en anmeldelse.

Bodil Lanting

Om Bodil Lanting

Bodil har det store overblik over relevante nyheder fra ind- og udland. Hun er uddannet teolog med bifag i sprogvidenskab, og er desuden kendt på redaktionen som en kvinde, der har let til latter.

Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page