Gensyn med Heidi Baker i Københavns kulturcenter

Heidi Bakers historie er fortalt i bogen ”Mama Heidi. Afrikas Moder Teresa”.

”Afrikas Moder Teresa” er hovedtaler på Awake-konferencen, som har samlet op til 1000 deltagere. 

– Vi har set rigtig mange gode frugter af de seneste års konferencer, og vi håber, at der igen vil ske gode ting i år, siger Asbjørn Kristiansen.

Han er med til at arrangere Awake 17-konferencen i Københavns Kulturcenter fra den 27. til 30. april.
Hovedtaleren bliver dr. Heidi Baker, som første gange talte her i 2015 og gjorde et stort indtryk på deltagerne med sin på én gang ydmyge og samtidig meget kraftfulde forkyndelse.

Som en deltager siger til Udfordringen: Jeg skal med igen, ikke for at høre talerne, men for at opleve Guds kraft.
Dr. Heidi Baker er sammen med sin mand Rolland Baker grundlægger af missionsorganisationen ”Iris Global”. De tager sig af 3.000 forældreløse børn og unge og har været igangsættere for en vækkelse, der omfatter 10.000 nye kirker, mellem 1-2 mio. mennesker, og to muslimske provinser i Mozambique, som er blevet overvejende kristne.
Hun har sammen med Rolland gjort sig afhængig af Guds ledelse og forsørgelse.

Blaine Cook er en beskeden og afslappet type – men hans forkyndelse virker stærk.
Mere Blaine Cook

I år kommer også Blaine Cook, som deltagerne hørte lidt til sidste år. Men der var ønske om at lære ham bedre at kende, så i år får han større plads. Det bliver formentlig ham, der skal tale ved afslutningsmødet søndag, oplyser Asbjøn Kristiansen. Der er ellers ikke sat navne på programmet, da talerne gerne vil lade sig lede af Helligånden også til, hvornår de skal tale. Derfor er der heller ikke sat emner på, fordi erfaringen viser, at talerne som regel bliver grebet af Ånden og ført et andet sted hen, end arrangørerne havde planlagt.

Blaine Cook var oprindeligt med i den gamle Kvæker-kirke, men fik en Helligånds-fornyelse og var i stedet med til at oprette Vineyard-kirken sammen med Carol og John Wimber.
Ved møder rundt om i verden har de undervist om nådegaver og power-evangelisation med tegn og undere. Deres mål er at udruste kristne til at nå ud til flere.

Dr. Tom Jones er en gammel kending fra alle de tidligere år. Han er en underholdende taler, men der sker også mange helbredelser og personlige gennembrud på hans møder.

Alle talerne er en del af det apostolske netværk omkring dr. Randy Clark og ”Global Awakening”. Se mere på www.globalawakening.com.


Artiklen fortsætter efter annoncen:For at tilmelde sig og læse mere om konferencen i København, kan man gå ind på hjemmesiden Awakeinfo.com.