Ny kommunikationschef i Danmission

Michael Trinskjær (51) er ny chef for kommunikationsafdelingen i Danmission.

Michael Trinskjær har de seneste 13 år været partner i et PR- og kommunikationsbureau, der rådgiver både offentlige og private virksomheder og organisationer i strategisk kommunikation. Han har siddet i menighedsrådet i Adventskirken i Vanløse fra 2000 til 2010.

Før sine universitetsstudier rejste Michael Trinskjær til Honduras som volontør. Han lærte sig at tale spansk og tolkede for amerikanske læger og tandlæger på flere af landets interimistiske hospitaler. I Danmark har han været int. konsulent i Dansk Ungdoms Fællesråd og sekretariatsleder i Landsforeningen Natur og Ungdom.

Michael Trinskjær er gift med Lisbeth Trinskjær, der er forstander på Ubberup Højskole og formand for Folkehøjskolernes Forening og KFUK’s Sociale Arbejde. Parret bor sammen med de to yngste af deres tre døtre i Bagsværd.