Promissio-årsmøde med nyt om gadebørn og undervisning

Den 1. april holder missionsselskabet Promissio årsmøde på Kratholmskolen i Odense SV. Temaet ”Med hjerte, mund og hænder” belyses af gæster fra Etiopien og Liberia samt danske medarbejdere.

Michael og Mengistu fra organisationen Win Souls for God (WSFG), skal tale om: ”Vi elsker, fordi han elskede os først”. WSFG arbejder blandt gadebørn og -unge i Addis Ababa. De driver blandt andet et rehabiliteringshjem for prostituerede kvinder, som Promissio støtter.
Også Isaac S. Dowah, som indtil for nyligt var biskoppens assistent i LCL – den liberianske lutherske kirke, holder oplæg. Han er nu præst i Sct. Peters Lutheran Church i Monrovia og vil fortælle om, hvordan LCL arbejder med hjerte, mund og hænder gennem sine tre fokuspunkter: Teaching, Healing, Preaching (undervisning, sundhed og forkyndelse).

 

Bodil Lanting

Om Bodil Lanting

Bodil har det store overblik over relevante nyheder fra ind- og udland. Hun er uddannet teolog med bifag i sprogvidenskab, og er desuden kendt på redaktionen som en kvinde, der har let til latter.

Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page