Franklin Graham’s tankevækkende fund i kirke

Franklin Graham med den brændte Bibel i Irak.

Den amerikanske evangelist Franklin Graham var i påsken i Irak i sin egenskab af præsident for den humanitære hjælpeorganisation Samaritan’s Purse.

Under et besøg i byen Qaraqosh gjorde han et tankevækkende fund i en kirke, der var blevet ødelagt af ISIS.
I murbrokkerne fandt han Påskesøndag dele af en lettere forkullet Bibel.

”Jeg samlede en side op, der indeholdt Johannes 20.27: ”Derpå sagde han (Jesus) til Thomas: »Ræk din finger frem, her er mine hænder, og ræk din hånd frem og stik den i min side, og vær ikke vantro, men troende”, fortalte Franklin Graham om fundet.
”Han siger stadigvæk dette til verden af i dag. Denne Påskesøndag. Tro!”.

Graham, der er søn af Billy Graham, gjorde også et andet bemærkelsesværdigt fund i ruinerne. Han fandt en tom skotøjsæske, som engang – indeholdende et par barnesko – var blevet doneret af Samartan´s Purse.
”Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor det barn, der modtog de sko, er i dag”, sagde Franklin Graham.

Qaraqosh i Irak var engang hjem for cirka 50.000 kristne, men i dag er der kun en lille håndfuld tilbage, og byen ligger mere eller mindre hen som en spøgelsesby. Irakiske styrker drev i oktober sidste år ISIS ud af byen, og der er reporter om, at kristne langsomt er ved at vende tilbage.