Heidi Baker taler allerede torsdag aften på Awake i København

Heidi Baker indrømmer gerne, at hun har det bedst sammen med sine afrikanske venner. Når hun vender hjem fra en konference i udlandet, modtages hun af mange mozambiqanere, for hvem hun har betydet en stor forskel. – Foto: Rolland Baker.

Awake-konferencen har nu lagt et program ud, hvorefter Heidi Baker er på torsdag og fredag.

Det har været en frustration for mange, at man ikke helt vidste, hvornår talerne på Awake-konferencen var på programmet. Men det ændres der nu på.

På næste torsdag, den 27. april begynder den store Awake-konference, som hvert år tiltrækker op imod tusind deltagere i Københavns Kristne Kulturcenter på Drejervej i København.

Her taler hvert år internationalt kendte talere – og hidtil har deltagerne ikke vidst, hvornår de forskellige skulle tale. Det skyldtes ifølge arrangør Asbjørn Kristiansen bl.a., at talerne lod sig lede af Helligånden. Men det havde måske også den sideeffekt, at deltagerne så ikke nøjedes med at komme til møder med talere, de særligt ville høre.

Nu har Awake imidlertid lagt et program ud. Og efter det skal hovedtaleren Heidi Baker allerede tale torsdag aften og fredag aften. Resten af weekenden taler de to andre hovedtalere Blaine Cook og Tom Jones.

Programmet for Awake ser foreløbig sådan ud – med mindre Helligånden altså leder talerne til noget andet.

TORSDAG
Kl. 19:00 – Velkomstmøde: Heidi Baker

FREDAG
Kl. 10:00-12:00 – Undervisning: Blaine Cook
Kl. 12:15-13:45 – Middags pause
Kl. 14:00-16:00 – Undervisning: Tom Jones
Kl. 19:00 – Aftenmøde: Heidi Baker


Artiklen fortsætter efter annoncen:LØRDAG
Kl. 10:00-12:00 – Undervisning: Tom Jones
Kl. 12:15-13:45 – Middags pause
Kl. 14:00-16:00 – Undervisning: Blaine Cook
Kl. 19:00 – Aftenmøde: Tom Jones

SØNDAG
Kl. 10.30 – Gudstjeneste: Tom Jones
Kl. 15.00 – Helligåndsmøde: Blaine Cook.

Mange muligheder for forbøn

Døren til storsalen åbnes ca. 45 min. før hver møde. Det er ikke muligt at reservere pladser mellem møderne. Alle ejendele ryddes fra salen umiddelbart efter hvert møde.
Til hvert møde er der rig mulighed for forbøn bagefter. Ud over forbøn under møderne vil der være bøn for alvorligt syge fredag, lørdag og søndag fra kl. 17.00 – 18.30.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tilmelding og mad

Har man ikke tilmeldt sig, kan man betale for at deltage på konferencen i kirkens foyer, så længe der er ledige pladser.
Der kan købes madbilletter under konferencen til frokost og aftensmad. Servering vil finde sted i kirkens kælder, hver middag og aften. Her vil der også være god mulighed for at netværke med andre deltagere. Desuden kan der købes morgenmad og kaffe i Café Kant, som også findes i Kulturcentret.