Pastor reddet fra islamister af løver

Paul Ciniraj, her sammen med hustruen Mercy.

Paul Ciniraj blev angrebet af militante, men mirakuløst reddet – af løver – påskesøndag.

I påsken blev pastor Paul Ciniraj og en gruppe kristne truet af bevæbnede islamister, da løver pludseligt trådte ud af skoven og jog forbryderne på flugt.

Det hævder Paul Ciniraj i et opslag på hjemmesiden Bibles for Mideast, en undergrundsbevægelse, der arbejder i flere lande i Mellemøsten, Afrika og Asien med forkyndelse og bibeluddeling – især blandt muslimer. Historien refereres i flere internationale, kristne netmedier.
Ciniraj, der er organisationens grundlægger og leder, skriver i et opslag på hjemmesiden, at han en morgen, efter at have ledt en dåbsgudstjeneste i en kirke, blev angrebet med sten af militante islamister.

Med blodigt ansigt og svære skader blev han i hast bragt til hospitalet af en gruppe troende. Men de militante islamister fik opsnuset, hvor han opholdt sig, så han blev i al hemmelighed installeret i et hus i et skovområde hos en tidligere muslim, der nu er kristen.

”De troende besøgte mig i al hemmelig i skovhuset, og vi holdt bedemøder sammen. Jeg opholdt mig der i tre uger”, fortæller pastoren.
Påskesøndag den 16. april, midt i påskegudstjenesten i huset, blev gruppen opsøgt af militante islamister, der svingede med deres våben.
”Vi anede ikke, hvad vi skulle gøre”, husker Ciniraj. ”Vi troede, at vores sidste dag var kommet”.

”Vi tog hinanden i hænderne og priste og takkede vores opstandne Herre Jesus Kristus”, skriver Paul Ciniraj.
I det samme trådte en løve ud mellem træerne og gik til angreb på en af terroristerne. To andre af de militante forsøgte at skræmme den væk. Men så kom to løver mere til syne i skovbrynet, hvilket fik islamisterne til at tage flugten.
Løverne lod gruppen af kristne være og luntede væk.

”Min opstandne Herre Jesus Kristus har reddet mit liv endnu en gang”, skriver pastoren. ”Og jeg priser og takker Gud for hans usigelige nåde”.
Lige så opsigtsvækkende er det, tilføjer pastoren, at der ikke menes at leve løver i området.
Paul Ciniraj, der er indisk født og selv opvokset som muslim, inden han i sin ungdom blev omvendt til kristendommen, har personligt døbt utallige muslimer i sine godt 30 års tjeneste.

Bibles for Mideast smugler bibler ind i nogle af de mest kristen-fjendske lande i verden, bl.a. Bangladesh, Pakistan og Saudi Arabien. Det fremgår ikke, hvilket land det foregik i. Men løver findes også i Indien (der blev optalt 528 asiatiske løver i 2015).


Artiklen fortsætter efter annoncen: