Ulf og Birgitta Ekman fortæller om deres vej til Den katolske Kirke

Birgitta og Ulf Ekman har skrevet en bog om deres vej fra lederskab i den karismatiske frikirke Livets Ord til katolicismen.

’Den store opdagelsen – vår vei til Den katolske kirke’ er en norsk udgave af den svenske bog skrevet af parret, der i 2014 vakte opsigt ved at konvertere fra Livets Ord til katolicismen.

Ulf Ekman var en kendt karismatisk pastor, grundlægger af menigheden Livets Ord og en af de ledende kræfter i trosbevægelsen i Skandinavien. I bogen om den store opdagelse fortæller ægtefællerne om deres vej gennem tvivl, kriser og vanskeligheder, frem til deres optagelse i Den katolske Kirke i maj 2014.

Bogen har et forord af Stockholms biskop Anders Arborelius.
– Jesus siger, at den som søger, skal finde. Ulf og jeg har søgt i femten år og har fortalt åbent om dette gennem Ulfs prædikener, artikler og bøger. Vor søgen resulterede i, at vi fandt, akkurat sådan som Herren har lovet. Opdagelsesrejsen havde ført os til en stor dør, forklarer Birgitta Ekman.

Bogen er oversat fra svensk af Asle Ambrosius Dingstad.