Berntsen i workshop i Aarhus Valgmenighed

Hans Berntsen deler ud af sin erfaring.

”Har du på hjerte at bede for helbredelse? Er du forbeder og længes efter større tro og frimodighed omkring at bede for syge, og drømmer du om at se Guds kraft tydeligere gennem din forbøn?”

Så har du chancen for at deltage i en workshop i Aarhus Valgmenighed med den kendte helbredelsesprædikant Hans Berntsen, som onsdag den 24. maj vil fortælle om sine mange års erfaring og praksis med at bede for syge.

Alle uanset kirketilhørsforhold er velkomne til at deltage i workshoppen, der foregår kl. 16.30. Der er tilmelding på Aarhus Valgmenigheds hjemmeside. Om aftenen, kl. 19.30, er der helbredelsesmøde med Hans Berntsen i valgmenigheden – og gratis adgang. Her vil Hans Berntsen tale og bede for syge.

Den tidligere Volvo-direktør er kendt fra sin medvirken i mange tv-programmer og for utallige helbredelsesmøder over hele landet.