Et klart budskab

Vassula Rydén

Ernst Jessen
Torvegade 19A
6800 Varde

Da Heidi Baker var i Københavns Kulturcenter, tænkte hun på enhed. (Udfordringens interview 30/4). Samme sted, 2/6/17, taler endnu en kvinde, Vassula Ryden, om hele Kirkens enhed. Hun begynder i Kbh. og runder hele Norden incl. Færøerne og Grønland.

I over 30 år har Vassula talt et hovedbudskab fra Jesus: ”Ortodokse! Katolikker! Protestanter! I tilhører alle mig! I er ét i mine øjne!” – Et klart budskab, fordi enhed er Jesu ypperstepræstelige bøn og derfor den største trussel for Splitteren (Djævelen). Men Vassula skriver budskaberne fra Jesus med en anden håndskrift end hendes normale, hvilket nogle desværre ser som automatskrift dikteret af den onde.

Disse kritikere skal tænke sig om: Da apostlen Peter talte i Jerusalem på pinsedagen, havde hans ord stor autoritet. De skar nogle i hjertet og omvendte andre. Men er Helligåndens ord markante, er Skriften det også. Derfor har grafologer heller aldrig set mage til kraftfuld skrift, som den Vassulas budskaber er forfattet i. Logisk nok, for jeg har observeret, at når jeg under bøn får et indfald, og straks nedskriver det, er min skrift mere markant end normalt.

Budskaberne har to stærke lektier. 1: Vi er del af Én Kirke, fuld af kærlighed. 2: Nadveren er kæmpestor. Lignelsen til disse lektier er ”Kongesønnens bryllup” i Matt. 22, som er endetidslæsning. Kirken er bruden, og kirkens sten (vi) er indbudte, og brudgommen, Jesus, erklærer os sin kærlighed. Men ifører vi os ikke denne kærlighed, smides vi ud (v.12). Bryllupsmiddagen (festmåltidet, v.4) er nadveren, hvor Jesus aldrig nogensinde har været mere nærværende end nu.