Læg mærke til, hvad der sker med Israel

Ansvarshavende redaktør Henri Nissen

Danmarks udenrigsminister Anders Samuelsen har været i Israel på officielt besøg. Betyder det noget?

Ja. For Guds løfte til Abrahams slægt gælder stadig: At de, der velsigner Israel, bliver velsignet. Men de, der forbander Israel, vil blive forbandet. (1. Mosebog 12,3)

Derfor må Danmark også officielt vælge side. Man kan ikke som udenrigsministeren først holde et hjerteligt møde med israelerne, og derefter smutte til Ramallah og give dansk støtte til den palæstinensiske boycot-bevægelse.

Vi husker stadig – med skam, – at vores daværende udenrigsminister i S-R-SF-regeringen Villy Søvndal ville kriminalisere og mærke de ”ulovlige” grøntsager fra de israelske bosættelses-områder, hvor forfulgte jøder fra Rusland og Østeuropa nu forsøger at leve af deres landbrug.

En ”mærkning” af jødiske varer vakte uhyggelige minder om nazitiden, hvor jødiske butikker blev overmalet med jødestjerner og jøder blev tvunget til at bære gule stjerner.
Når selv socialister kan finde på at bekrige det eneste demokratiske land i Mellemøsten til fordel for et fanatisk muslimsk diktatur, så viser det, hvor stort antisemitismens bedrag er.

Men den nuværende regering er som bekendt ikke socialistisk, og den eneste grund til, at Danmark fortsat støtter palæstinensernes boycot er den misforståede politiske-korrekthed, hvor man ikke tør vælge klar side, men halter til begge sider.

Man tror, at man skal presse Israel til at trække sig yderligere tilbage fra den smule land, de har, og overlade det til palæstinensere, hvis ledere helt officielt vil jøderne til livs.
Fri os for en politisk-korrekthed, som bygger på løgne.

Det burde nu være klart for ernhver, at vi er på samme side som israelerne imod det fanatiske islamistiske had. For i dag rammer det ikke blot jøderne, men også os selv i Europa.
Gennem verdenshistorien har mange riger forsøgt at udslette det jødiske folk. Men det er gået påfaldende galt for dem alle.


Artiklen fortsætter efter annoncen:For at forstå, hvad der er sket i historien og som sker netop nu i vores tid, må vi tage Bibelen og den åndelige virkelighed – bagved nyhederne – alvorligt.

Ifølge Bibelen har Israel og jøderne – selv om de endnu ikke har anerkendt Jesus som Messias – en stor plads i Guds hjerte.
Og i år er vi i et helt specielt år…

Vi er i Jubelåret 5777 – forstå Guds matematik

Den jødiske kalender regnes ikke fra Jesu fødsel, som vores (AD – Anno Domini – Herrens År), men fra Adam og verdens skabelse. Anno Mundi, dvs. Verdens År.
Den 3. oktober 2016 begyndte det jødiske år 5777 AM.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tidligere troede jeg ikke, at tal havde nogen betydning i Bibelen. Men opdagelsen af de såkaldte bibelkoder viser, at Gud på en uforklarlig, genial og overnaturtlig måde har styret Bibelens tilblivelse, ligesom han i skabelsen har organiseret stjerner og planeter, så de markerede Jesu fødsel og er tegn for os i dag. (Se evt. bogen Jesus i stjernerne og hæftet Bibelkoderne.)
Vi forstår det ikke med vores hjerne, men vi forstår heller ikke, hvordan Gud skabte alt – ex nihilo – ud af intet.

Syv er som bekendt Guds tal (se fx Johs Åbenbaring) så tre syv-taller betyder noget særligt i Guds matematik.

Samtidig er dette år et jubel-år, som falder hvert 50. år – efter 7 gange 7 sabbats-år (Shemitah), dvs. efter 49 år. Disse år er fastsat i Bibelen som år, hvor fx gæld skal eftergives.

Israel har netop fejret 50-året for, at jøderne fik Jerusalem tilbage efter to tusinde år. Det skete den 7. juni 1967, da den arabiske verden mislykkedes i at udslette den jødiske stat i 6-dages krigen. Og det var også netop i et jubelår! De muslimske tyrkere mistede også Jerusalem i jubelåret 1917.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jøderne markerede indtagelsen af Jerusalem med shofar-horn, fordi det var nytår og festen kaldes Trumpet-festen.

At Donald Trump netop fyldte 70 år 7 måneder og 7 dage (7,7,7) på hans første dag som præsident er et fingerpeg om, at Gud vil bruge denne mærkelige mand – som han brugte herskeren Kyros – til bl.a. at velsigne Israel.

Vi må bede for politikerne, medierne – og kirken! – at vi velsigner og ikke forbander i dette særlige Jubelår 5777 AM, hvor jeg tror vi vil se at Israel bliver favoriseret på en overraskende måde, – og se, at dem, der velsigner, selv bliver velsignet.

Læg mærke til, hvad der sker!