Ny-ansættelser og mærkedage i Indre Mission

Jonas Bock Nielsen, Kolding, er ansat i en tjeneste som hjemmeside- og materialemedarbejder i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler fra den 15. maj 2017 til den 31. december 2017. Jonas er 29 år og gift med Stefanie.
Cand.mag. i nordisk sprog og litteratur Christina Rehanna Kjær Flyvholm, Rønde, er kaldet til en tjeneste som vikar i redaktionsteamet i Indre Missions kommunikationsafdeling fra den 1. juni 2017. Christina, som er 32 år og gift med Peter, skal vikariere for Maja Schurmann, som 1. juli går på barselsorlov.
Christina kommer fra en stilling som sproglærer for flygtninge og indvandrere i Syddjurs Kommune. Hun har tidligere arbejdet som tekstforfatter på et hotel, som fundraiser og ved IKC i Aarhus. Nu skal hun være med i den journalistiske stab omkring Indre Missions Tidende og ungdomsmagasinet Geist.

Fredag d. 26. maj kan fritidsforkynder i Indre Mission Jens-Erik Hansen, Vejen, fejre 70-års-fødselsdag.