Fire ny-ansættelser på Sydvestjyllands Efterskole

Fra 1. august 2017 har Sydvestjyllands Efterskole ansat Simon Gormsen, Lisbeth Hordy Hansen og Line Friis. Fra 1. august 2018 starter også Jacob Friis som lærer på skolen.

Simon Gormsen er 26 år og bliver færdiguddannet som lærer til sommer. Simon kommer fra Støvring men bor nu i Aarhus. Han har linjefag i engelsk, idræt og samfundsfag og brænder for fodbold. I tre år har han været lejrchef på Søndagsskolernes Junior Sports Camp, og han har været fodboldtræner gennem flere år.

Lisbeth Hjordy Hansen er 47 år og har en bred lærererfaring, bl.a. som efterskolelærer. Lisbeths fag er tysk, dansk, religion, og hun brænder for friluftsliv og teater/drama. Hun kommer fra en ansættelse på Blåbjerg Friskole.

 

 

 

 

Line Friis er 42 år og kommer fra Løsning. Hun har en merit-læreruddannelse og er cand. mag. i musikvidenskab og pædagogik. Lines fag er dansk og musik, og så har hun også kompetencer inden for AKT (Adfærd, Kontakt og Trivsel). Line kommer fra en lærerstilling på Hedensted Skole.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jacob Friis, som er Lines mand, er ansat fra 1. august 2018. Jacob er 42 år, læreruddannet og har fagene fysik/kemi og matematik samt kompetencer inden for grafik og IT. Jacob kommer også fra en lærerstilling på Hedensted Skole.