Sejr over woodoo

Her er der bibelundervisning en aften ude i de berygtede Fali-bjerge, hvor woodoo før herskede.

Fire nye menigheder blev oprettet i de faretruende Fali-bjerge mellem Cameroun og Nigeria, da nogle kristne, som er engageret i Udfordringens radio- og film-arbejde, gennemførte en kampagne i marts.

Mange tør slet ikke vove sig op i Fali-bjergene. Dels på grund af de islamiske terrorister, som også hærger i dette område, dels fordi Fali- og Kangu-stammerne er dybt involveret i woodoo.
Men ca. 50 engagerede kristne fra storbyen Garoua i Cameroun rejste ud i bjergene i fire dage. Der gik de to-og-to fra dør til dør.

Film afslører woodoo

Hver aften viste de Jesus-filmen og en afslørende film om woodoo. Og om dagen samlede de og oplærte de nye kristne i små lokale græsrodskirker.
Udfordringens kontaktperson i radioarbejdet, Justin Nekoanoudji, fortæller begejstret:
– Vi havde en meget vellykket kampagne ”Fali for Kristus”. Vi var delt op i fire grupper med mindst otte personer i hver gruppe. De besøgte hver fire landsbyer i løbet af fire dage.
Vi viste hver aften Jesus-film i fire forskellige byer med fire videoprojektorer, der blev drevet af fire el-generatorer, da der ikke var strøm til rådighed i bjerglandsbyerne, fortæller Justin, der bl.a. arbejder sammen med Udfordringen Jesusfilm-evangelist Ezekiel Bere.

227 frelst fra woodoo

Udfordringen udstyrede for nogle år siden Ezekiel med en projektor, højtaler, generator osv., så han kunne vise Jesus-film. Det har han gjort så flittigt, at udstyret ikke kan mere. Vi har i november betalt for en ny generator og en ny projektor.

Nu rapporterer Ezekiel Bere, at udstyret har båret frugt.
Ved forevisninger i marts i Pena så 531 filmene, og 13 tog imod Jesus. I Bapara så 626 filmene og 13 tog imod Jesus.

I Baccinta var der 532, der så filmene, og ikke færre end 75 tog imod. Og i Bikalé så 2.325 i alt filmene, og 126 tog imod.
I løbet af disse få forestillinger blev 227 mennesker altså frelst. I de fleste tilfælde er de tidligere woodoo-dyrkere eller muslimer – eller begge dele.

Grupperne har endda plantet nye kirker i landsbyerne Baccinta, Orgna, Pera 2 og Bikalé.

Støtte til udstyr

– Tak for jeres bøn og støtte, økonomisk og materielt. Fjenden har angrebet vores udstyr, men al ære til Gud, for vi har sejr i Jesu Kristi navn, skriver Ezekiel, der beder om at få en lille projektor, der arbejder med batteri.
– Det vil lette transporten af udstyret. Fortsæt med at bede sammen med os for denne meget vigtige opgave, opfordrer vores ven i Afrika.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Gennembrud nu

Om Fali-kampagnen siger Justin Nekoanoudji:
– Vi velsigner Herren for dette gennembrud i at udbrede evangeliet, men der er stadig meget at gøre. Der er stadig mange landsbyer at besøge, og efterspørgslen er stor.

– Bed for dette arbejde! opfordrer Justin, der fortæller, at grupperne også tager på evangeliske ture i landsbyerne i weekender.
– Vi må bede for sådanne initiativer, som motiverer de kristne til at gå på mere evangelisation.

Tak for alt til dem, der har støttet dette arbejde, som har betydet, at mange mennesker har besluttet at følge Jesus, skriver Justin Nekoanoudji.
Udfordringens læsere har støttet kampagnen med penge til transport op i bjergene og mad til de fattige deltagere.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Man kan støtte radio- og filmarbejdet med skattefradrag via Gospel Outreach konto 9046 – 457-34-58449, hvis man mærker sin gave med ”Radio”.