SommerOase vil genlæse Bibelen

Chris Wright

Sommerstævnet har forladt Odder og åbner op i Horsens.

Chris Wright er en teologisk kapacitet og hovedtaler ved dette års SommerOase fra 15. til 22. juli i Horsens.

Årets tema er ”Genlæs Bibelen”, som er del af et treårigt tema under overskriften ”Genopdag Reformationen”.
Under dét tema vil Chris Wright holde bibelundervisning i Store Telt. Wright har skrevet en doktorafhandling om Det Gamle Testamente, er ordineret præst og har tidligere tjent som præst ved kirker i Kent, men har siden 2001 været international direktør for Langham Partnership International. Det er en organisation, der har til formål at styrke kirken internationalt gennem bl.a. lederskabstræning og litteratur.

Tidligere har han undervist kommende præster på et præsteseminarium Indien og været rektor for All Nations Christian College i England.
I Store Telt bliver der også undervisning af Peter Sode Jensen, formand for DanskOase og præst i Holstebro Oasekirke, af Daniel Hougaard fra Odder Frimenighed og af Jesper Fodgaard fra Aalborg Valgmenighed. Sognepræst Anette Ejsing, der sidste år stod bag det velbesøgte seminar ”Så mærk ham dog – Kristus”, taler fredag aften i Store Telt og er dermed med til at lukke årets SommerOase.

Blandt talerne bliver også amerikanske Aaron Keyes, som mandag aften taler om ”Loven” i Store Telt, men de fleste kender ham nok mest som lovsanger og ophavsmand til numre som ”Sovereign over us” og ”Song of Moses” og som initiativtageren til lovsangsskolen 10.000 Fathers. Søndag aften vil han lede lovsangen i Store Telt. Hjemme i Atlanta i USA er han lovsangsleder i Grace Fellowship Church.

Amy Orr-Ewing vil tirsdag og onsdag aften tale i Store Telt om ”Landet” og ”Frafaldet”. Hun er brite og til daglig bl.a. director ved Oxford Center for Christian Apologetics.

Masser af musik

SommerOase, der har vokset sig rigtig stor med 5500 deltagere (inkl. gæster), flyttes efter 15 år i Odder til en 15 hektar stor plads ved Bygholm Landsbrugsskole og Kursuscenter i Horsens.
Store Telt med 2200 siddepladser er primært for voksne i VoksenOase, men i ugens løb er der masser af aktiviteter for yngre årgange. TuneUp er for de 17-22-årige, TeenTrack for de lidt yngre teenagere, og for børnene er der både BeTween, BørneOase, MiniOase og BabyOase.

Foruden god, solid undervisning og forkyndelse, campinghygge og grill, bliver der også i år en stribe gode musiknavne på festivalen.
Tirsdag aften byder på en inspirerende sangskriverkoncert med de tre erfarne lovsangsledere og sangskrivere Aaron Keys, Arvid Asmussen og Joachim Hejslet, der har skrevet nye lovsange og deler historien bag. Søndag aften optræder FunMachine, der er det vildeste partyband, som med sikkerhed sætter gang i dansegulvet.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bandet Light Up Lion, der har udgivet et par albums, optræder mandag aften med levende og inspirerende fortællinger, og om onsdagen er det den aarhusianske popduo White Flag Harmonies, der kan høres.

Om torsdagen står UNGKIRKE for lovssangskoncerten, sikkert også med numre fra bandets seneste udgivelse ”Lad Hele Jorden Se”.