IM holder bibel-camping i hele landet

Stemningsbillede fra fællesmøde på Hurup Bibelcamping 2016.

Hjallerup og Mørkholt er IM’s to største bibelcampinger.

Når sommerferien blæses i gang, er campingvognen pudset af og dækkene pumpet, for så står den på bibelcamping over hele landet hos Indre Mission.

En stribe mindre bibelcampinger afvikles over hele landet i løbet af sommeren – og to store: Hjallerup og Mørkholt.
Hjallerup Bibelcamping, der er vokset sig rigtig stor, holdes i uge 30 i dagene 22. til 29. juli under temaet ”Salt”.

”Hvis salt skal virke og ikke miste sin kraft, skal det ud af saltbøssen og gå i forbindelse med noget. Vi har brug for at gå i forbindelse med Guds Ord, altså leve i Kristus, gå i forbindelse med verden, altså komme ud af saltbøssen, og gå i forbindelse med det kristne fællesskab, for ikke at miste modet”, hedder det bl.a. i oplægget om dét, der vil blive sat fokus på i ugens løb.
Ugen bliver som sædvanligt præget af gudstjeneste, bibeltimer, seminarer, masser af fællesskab, musik og sport osv. Søndagens gudstjenester står hjælpepræst Daniel Lind, Aarhus, for. De forskellige møder vises online på forkynder.tv.

Ugen forinden (uge 29) er der bibelcamping for alle i Mørkholt, hvor man mødes på tværs af generationerne. Men ellers er der hen over sommeren uger, der på skift er forbeholdt bedsteforældre og børn, unge, seniorer, singler osv.

Den smukt beliggende 3-stjernede Mørkholt Strand Camping har mange faciliteter, fx swimmingpool og minigolf og en god badestrand, så der er noget at hygge sig med, når pauserne mellem forkyndelse og bibelundervisning tillader det.

Andre campinger

Af andre bibelcampinger kan bl.a. nævnes Lystruphave Bibelcamping (uge 27), Bibelcamping på Bornholm (uge 28), Fårevejle Bibelcamping (uge 29), Hurup Bibelcamping (uge 29), Skovgårde Bibelcamping (uge 31) og Å-festival i Sdr. Felding (uge 22).