Efterskole vil styrke lovsangen i menighederne

’Mit hjerte giv slip, og lad nådens tid råde, mit liv har jeg fået’, synger eleverne på efterskolen Kildevæld i Kolding.

To nye medarbejdere på Kildevæld skal udruste unge til at lede lovsang og tilbedelse.

På Efterskolen Kildevæld i Kolding har mange teenagere gennem årene fundet glæde ved ved sang og musik. Nu satser man målrettet på at fremelske lovsangere til gavn for menighederne.

Da forstander Poul Jørgensen kom til skolen for 9 år siden, havde han allerede en drøm om at se en skole fuld af lovsang og livsglæde.
– Igennem årene har vi arbejdet med lovsang som en del af musikundervisningen og skolens åndelige liv, men jeg har hele tiden haft en fornemmelse af, at Gud ville noget mere på det her område, siger Poul Jørgensen.

I årenes løb er visionen blevet styrket, og skolen vil nu også hjælpe de unge til at brænde for at lede forsamlinger i lovsang og tilbedelse.

Therese og Daniel Eichenwald skal få lovsangen til at blomstre på efterskolen Kildevæld.
Unge musiklærere

For nyligt blev det muligt at ansætte to nye medarbejdere, og på skolen forstod man, at det var tid til at tage næste skridt.
– Fra flere sider har vi oplevet at blive bekræftet i, at det var en retning, som havde Guds velbehag, både profetisk og ved, at forskellige ting bare har lagt sig til rette, siger Poul Jørgensen.
Allerede fra det kommende skoleår vil Daniel og Therese Eichenwald, der begge er 23 år, sammen med skolens øvrige musiklærere satse på at gøre Kildevæld til et lovsangs-kraftcenter til glæde og velsignelse ude i menighederne.

Daniel er på sidste del af sit studie i Musikvidenskab ved Århus Universitet. Han er allerede en rutineret musiker, sangskriver og lovsangsleder, som elsker Jesus, musik og teenagere.
Therese er ved at afslutte sin læreruddannelse. Hun har siden sin efterskoletid arbejdet med sang, musik og lovsangsledelse.
Det unge musikerpar er allerede ansat på skolen og i fuld gang med deres nye opgave.
Daniel og Therese vil blandt andet kunne opleves som lovsangsledere ved Apostolsk kirkes Sommercamp i Kolding.

Nye lovsange

Poul Jørgensen, der selv tidligere har fungeret som lovsangsleder, vil gerne skabe faciliteter, som skal gøre det muligt at indspille de nye lovsange, som bliver til på skolen.
– Overordnet har vi bare lyst til at gøre Guds vilje og følge hans vej med vores dejlige skole, med et entydigt ønske om, at den nye satsning skal blive til velsignelse for eleverne, men i høj grad også for menigheder ud over det ganske land, siger Poul Jørgensen.